Бутикови букети от Magic Flowers

Цветята и стайните растения са винаги чудесен жест, с който можете да зарадвате близките си хора. Без значение дали става въпрос за подарък за рожден ден на приятел, сватба на роднини или просто спонтанна изненада за любимата жена. С бутиковите букети на MagicFlower ще накарате всеки ден да заблести от красота.

В тази статия ще Ви представим нашите бутикови букети и ще оставим на Вас да прецените дали да ни се доверите.

Много често ни задават въпроса: „Каква е разликата между обикновените букети и бутиковите букети?”.

Всъщност отговорът на въпроса е прост – аранжировката. Докато при стандартните се залага най-вече на цветята, при бутиковите всеки елемент е от значение. Дизайните са не просто авторски. Те са изпипани до съвършенство. Всяко цвете, допълнителна зеленина и украса имат свое определено място. Като по този начин се създава една прекрасна композиция, която впечатлява не само с цветята, но и с визията си.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

бутикови букети варна

Друго предимство на този вид букети е, че за тях се използват винаги свежи цветя. Никога не се подготвят предварително в очакване някой клиент да ги хареса. След направата на поръчката, нашите цветари ги изработват непосредствено преди доставката.По този начин, цветята остават свежи и в перфектен вид.

Освен това, бутиковите букети могат да бъдат аранжирани и във ваза, кутияили кошница.

Това са само част от причините, които обясняват разликата в цената между бутиковите и стандартните букети. Ако искате да подарите незабравима емоция, разгледайте нашия онлайн магазин. В него ще откриете много страхотни предложения.

Оставете коментар

fifteen + seventeen =