Магичните цветове на розата – 1 част

Несравнима емоция и красота. Розите притежават чара на природата и носят със себе си нежно послание. Те се считат за перфектния избор за букет, които ще подарявате на любим човек или на приятел, които искате да зарадвате.

В тази статия ще насочим вниманието Ви към розата – кралицата в цветното царство. Но този път ще Ви споделим нейната способност да предава чувства и емоции чрез цвета си. Защото не само червената роза заслужава Вашето внимание.

Само до преди няколко века, не червената, а бялата роза е била тракционния символ на истинската любов. Нейното място е било заменено по-късно от червената роза, която се е превърнала в отличителен знак на любовта и романтиката.

Днес бялата роза символизира красотата и чистотата на чувствата. Тя се използва широко в булчинските букети, защото се комбинира страхотно с други цветя и булчинската рокля.

Ваш близък има рожден ден или специален повод? Заложете на белите рози в град Варна.

Жълтият цвят се свързва с живата, щастието и радостта. И точно като слънцето, придава на всичко повече цвят и сила. Ето защо, жълтата роза символизира радостта и приятелството. С тях можете да изпратите пожелание за късмет или да заявите, че държите на някой и изпитвате към него платонична, приятелска любов.

Искате да благодарите на някой за помощта му? Изпратете му букет от жълти рози в град Варна.

Магичните цветове на розата – 1 част

Лилавият цвят, често пъти е грешно тълкуван. Лилавите рози символизират лоялност, красота и любов от пръв поглед. Те впечатляват с кралската си осанка и елегантното си излъчване.

Ако искате да впечатлите някой, това са розите, които трябва да изберете. С тях можете да покажете, че сте забелязали красотата на любимата от първия миг. Но ако просто искате да зарадвате приятел или човек от семейството си, комбинирайте лилавите рози с бели.

С това ще завършим тази част от статията. Поръчайте своят букет от рози при нас, а ние ще Ви осигурим бърза доставка за град Варна.

Оставете коментар

twelve − 7 =