Магичните цветове на розата – 2 част

Търсите да подарите красиви рози в град Варна? Но не знаете на кой цвят да се спрете?

Тук много хора биха Ви казали, че няма значение от цвета, важен е жеста, които правите. Но не и ние. Ние виждаме не само красотата на цветята, но и специалните послания, които можете да придадете с тях. Затова в предната част на статията започнахме да Ви разкриваме значенията на различните нюанси на розите. А днес ще продължим темата.

Розовите рози носят в себе си изисканост и сладост. Те символизират женственост, елегантност, изисканост и онази нежна любов, за която всички дами копнеят. Но те имат и допълнително значение, в зависимост от нюанса си. С ярко розовите рози може да изкажете своята благодарност и признателност. Докато по-светлите тонове предават радост и щастие.

Комбинирайте по-светли и бледи рози, за да кажете на любимата, че сте щастливи с нея. Разгледайте какви розови рози в град Варна можем да Ви предложим.

Магичните цветове на розата – 2 част

Оранжевото е смел и огнен цвят, които носи много енергия и ентусиазъм. Той символизира желание, възхищение, вълнение и . Затова с оранжевата роза можете да кажете: „Толкова се гордея с теб!” на близък роднина или да признаете, че се възхищавате на любимата жена.

Розите с цвят слонова кост, макар и много приличащи на белите, имат съвсем различно значение. Те символизират чар, богаство, съвършенство. Те биха били чудесни, ако искате да кажете на някой, че Ви е грижа за него, без романтични намерения. Но ако ги комбинирате с тъмно червени рози, ще кажете: „Ти си съвършена! Обичам те!”.

С това ще приключим тази част на статията. Разгледайте нашите букети от рози, които можете да поръчате за всяка точка на град Варна.

Оставете коментар

5 + 14 =