Най-поръчвани букети за всички празници

Празниците са повод да изживеете незабравими мигове с любимите си хора. А какво по-хубаво от това да им покажете колко ги обичате с красив букет цветя?

Няма значение дали става въпрос за личен празник като рожден ден  или любимия на всички Свети Валентин. Цветята са не просто красива декорация за празниците, а могат да внесат добро настроение и да направят всеки ден още по-специален.

Чудите се какъв букет да подарите? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви представим някои от най-красивите си букети.

Всяко цвете е подходящо за празниците, когато е подарено от сърце и с много любов. Затова винаги се водете от човека, на когото правите подарък. Помислете кои са любимите му цветя и цветове. Така ще можете да му изпратите специално послание чрез езика на цветята.

Ако не сте сигурни какво харесва, нашите предложения са точно за Вас!

Букет Black and red - Доставка на саксийни цветя Варна Magic Flowers
180.00 лв.

Започваме с букет BLACK AND RED, съчетаващ изящни червени рози със стилна черна хартия. Това е един от най-харесваните букети от нашите клиенти. Подходящ е не само за специалните моменти от живота – годеж, сватба, кръщене, юбилей, но и за всяка дама, на която искате да покажете любовта си.

Продължаваме с букет PINK HAPPINESS – розови лалета и рози, специално за най-специалната жена в живота Ви. Този тематичен букет комбинира любимите цветя на всяка дама. Изглежда прекрасно и носи в себе си послание за романтика и нежност.

азалия - доставка на цветя Magic Flowers
49.00 лв.
Орхидея - Цветя в саксия Magic Flowers
41.00 лв.

Не всяка дама обича букетите. Затова ще завършим с предложение за красиви цветя в саксия – азалия, кала, орхидея, хортензия и още много. Внесете природата в дома на семейството и любимите си хора. Подарете им късче от сърцето си и ги зарадвайте с този специален подарък.

Надяваме се да сте харесали нашите предложения. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви изнанедаме с още интересни идеи от света на цветята.

Оставете коментар

eighteen − 13 =